• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У боротьбу з корупцією має включитися вся Україна, – Добродомов

    Опубликовано: 2015-12-28 16:14:12


    Оскільки влада демонструє лише своє небажання боротися з корупцією, для її викорінення потрібно єднатися всім активним громадським та політичним силам по всій Україні. Відтак уже наступні Антикорупційні форуми відбудуться у Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Львові та інших містах.

    Про це заявив народний депутат, лідер «Народного контролю» Дмитро Добродомов.

    «Антикорупційну боротьбу мали б очолити на горі – на Грушевського і на Банковій. Але ми прекрасно розуміємо, що вони цього робити не будуть. Тож наше завдання сьогодні  –  усім адекватним політичним силам, активним громадським організаціям та громадянам згуртуватися разом, виробити дієві механізми дій і реалізувати їх», – наголосив Добродомов.

    За його словами, наразі силами небагатьох, але справді дієвих парламентарів, вдалося створити хорошу законодавчу антикорупційну базу.

    «Але вона, на жаль, не працює. Імпотентна Генпрокуратура і МВС. Є закон про очищення влади, про держслужбу, і треба змусити владу реалізовувати ці закони, обіцяні  суспільству, ЄС. Втім далі обіцянок Уряд не йде. Він сам – основа корупції», – додав Добродомов.

    На переконання нардепа, оскільки офіційний Київ бездіяльний, масштабна  антикорупційна боротьба має розгорнутися саме на місцях. Як приклад, навів Антикорупційний план «Народного контролю», який уже починають реалізовувати представники партії у місцевих радах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.