• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кандидат у президенти США від Республіканської партії привітав Україну та розкритикував політику Адміністрації Обами щодо її озброєння

    Опубликовано: 2015-08-27 08:33:12

    Кандидат у президенти США від Республіканської партії, губернатор Огайо Джон Кейсич, привітав мешканців України з 24-ю річницею Незалежності, а також наголосив на своїй підримці надання Україні оборонного озброєння та  поверненні Криму. Про це він зазначив у своїй заяві, яка опублікована на офіційній сторінці політика: www.JohnKasich.com

    «Підтримка США для України є критично важливою, особливо в той час, як країна перебуває під загрозою прямого  вторгнення. Це неприйнятно. Неодноразові порушення режиму протоколів Мінських угод щодо припинення вогню, зусилля підірвати незалежність і територіальну цілісність України  - мусять припинитися, Крим і Донбас повинні бути частиною України», - вважає політик.

    Він також розкритикував Адміністрацію нинішнього президента США Барака Обами, яка заморозила процес надання Україні озброєння.

    «Сполучені Штати повинні зробити все, що в наших силах, щоб забезпечити Україну допомогою для захисту своєї країни. Конгрес дав президентові повноваження з більшістю голосів обох партій, але ці прохання про допомогу були відхилені. У Адміністрації Обами навіть пішли далі, і заборонили продаж систем оборонного озброєння, які вкрай необхідні Україні. Ця позиція має змінитися, ми повинні допомогти Україні захистити свою незалежність. Це означає  надання анти-танкових, зенітно-розвідувальних систем спостереження і розвідки», - зазначив Кейсич.

    Американський політик також наголосив на тому, що усі сторони конфлікту на Донбасі мають притримуватися взятих на себе зобов’язань, а також відкинув будь-які спроби вирішити конфлікт без повної участі у процесі української влади.

    У кінці заяви Кейсич нагадав, що США мають моральне зобов’язання перед Україною.

    «Українська незалежність, яку ми святкуємо сьогодні, є важливим фактом, і Сполучені Штати мають моральне зобов'язання допомогти захистити її. Вітаю Україну в день її свободи, і бажаю, щоб попереду було ще тисячі таких святкувань. Слава Україні! Героям Слава!», - йдеться у документі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.