• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Румунія підпишуть угоду про кооперацію служб зайнятості

    Опубликовано: 2015-08-05 10:11:03

    Державна служба зайнятості України та Національна служба зайнятості Румунії домовились про тісну співпрацю в рамках майбутньої угоди про кооперацію.

    Таких домовленостей було досягнуто під час робочого візиту голови Державної служби зайнятості Ярослава Кашуби до румунського міста Сучава.

    «Окрім підготовки до підписання угоди про кооперацію, ми також домовились про роботу над створенням спільного проектного офісу, який буде відпрацьовувати заходи, спрямовані на зайнятість населення в рамках донорської підтримки країн ЄС. Спільно з румунською стороною ми також плануємо розпочати роботу для покращення ситуації  із зайнятістю населення в рамках транскордонних проектів», – зазначив Я.Кашуба.

    За словами голови Держслужби зайнятості, майбутня угода про кооперацію надасть можливість обмінюватись інформацією і досвідом у таких напрямах, як імплементація заходів активної політики на ринку праці, аналіз і прогнозування цього ринку, професійна орієнтація, система управління персоналом, інформаційно-комунікативні технології тощо. «Це вкрай важлива робота з огляду на те, що ми взяли курс на реформи і вже із наступного року служба зайнятості буде перетворена у Національне агентство зайнятості України», – наголосив Я.Кашуба.

    Зі свого боку присутні на зустрічі представники румунської сторони засвідчили про готовність до плідної роботи з Державною службою зайнятості України та зауважили, що робота над підготовкою відповідної угоди буде завершена у найкоротші терміни.

    З румунської сторони у зустрічі взяли участь міністр делегат для соціального діалогу Уряду Румунії Лівіу Поп, голова Сучавської повітової ради Каталін Некіфор, генеральний секретар Національної служби зайнятості Румунії Юлія Кирчей, директор Сучавської повітової служби зайнятості населення Мірела Адомніцей. З української сторони: голова Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Ярослав Кашуба, перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Володимир Куліш, в.о. директора Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.