• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ для демобілізованих військовослужбовців, які повернулись із зони АТО

    Опубликовано: 2015-07-08 14:42:45

    9 липня 2015 року з 11:00 до 13:00 в Інформаційно-консультаційному центрі державної служби зайнятості, який розташований в приміщенні Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Харків, вул. Броненосця «Потьомкін», 1-А, відбудеться Ярмарок вакансій для демобілізованих військовослужбовців із зони АТО.

    Участь у заході візьмуть: т.в.п. заступника голови Харківської ОДА Вадим Глушко, директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко, роботодавці, представники громадських та волонтерських організацій.

    Під час заходу презентуватимуться більше 300 пропозицій роботи від таких роботодавців, як Головне управління ДСНС у Харківській області, ДП  «Харківський завод спеціальних машин»,  Східне регіональне управління Державної прикордонної служби,  ТОВ «НВО «Ю Бі Сі - Промо» та інших. Також відвідувачі Ярмарку зможуть ознайомитися з потребами сучасного ринку праці та соціальними послугами, які надає державна служба зайнятості. У неформальному спілкуванні з роботодавцями дізнаються про специфіку та умови праці в тій чи іншій організації, знайдуть місце для тимчасової або постійної роботи. Їх увазі пропонуватимуться 33000 вакансій в цілому по Україні, 1570 вакансій по Харківській області, 1390 вакансій по м. Харкову, пропозиції військової служби за контрактом, кількість яких складає більше 400 вакансій, з вакансіями підприємств ДК «УкрОборонПром» - понад 100 вакансій.

    Спеціалісти служби зайнятості консультуватимуть з питань виявлення індивідуальних здібностей та нахилів до різних видів професійної діяльності, активного пошуку роботи, професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, організації власної справи, написання професійного резюме та проходження співбесіди.

    Демобілізовані військовослужбовці отримають інформацію про  участь в оплачуваних громадських роботах з інформування населення про недопущення порушень громадського порядку у структурних підрозділах Міністерства внутрішніх справ України.

    В рамках проведення Ярмарку вакансій  планується підписання угоди про співпрацю зі Спілкою ветеранів зони АТО.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.