• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міжнародний експерт: персонал служби зайнятості відданий своїй роботі

    Опубликовано: 2015-02-20 08:47:22

    У рамках співпраці служб зайнятості України та Швеції, директор проектів Державної служби зайнятості Швеції Пер Ліндберг відвідав Деснянський районний центр зайнятості Києва.
    «Центр зайнятості добре організований, з чіткими процесами роботи. Персонал  – дуже відданий своїй роботі», – поділився своїми першими враженнями Пер Ліндберг під час зустрічі з керівництвом та фахівцями Державного центру зайнятості.
    Під час спілкування були визначені напрями, важливі для ефективного реформування державної служби зайнятості України, дієвої допомоги людям. Це  – регулярний, двічі на рік, прогноз щодо ринку праці; спеціальна програма роботи з роботодавцями – навчання безробітних на їхнє замовлення; програма навчання молодих підприємців для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць. Європейський досвід законодавства та законотворення у сфері зайнятості також є цікавим для вивчення та використання на українському підґрунті.
    «Наше завдання – служити громаді. Для цього ми будемо відпрацьовувати різні механізми, аби служба зайнятості перетворилася на справжню сервісну службу», – висловив позицію державної служби зайнятості Ярослав Кашуба.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.