• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Європа дає шанс Україні», - Віталій Іляшенко

    Опубликовано: 2014-10-17 19:54:28

    16 жовтня Словацька Республіка ратифікувала Угоду про асоціацію України та ЄС.

    Член комітету Верховної ради у закордонних справах Віталій Іляшенко прокоментував цю подію на прохання журналістів: «Для нас це означає, що Україна ще на один крок стала ближчою до Європи. Одна за одною країни ЄС підтримують нас, навіть не дивлячись на явне незадоволення цим фактом пана Путіна. Я вважаю, що така підтримка – це шанс, який дає Європа Україні. Шанс позбавитись такої проблеми, як корупція. Шанс провести реформи та «дорости» до європейських стандартів в соціальній, економічній та політичній сферах.

    Ви знаєте, що на кордоні України та Росії зараз будується стіна. Експерти називають цю стіну східним кордоном Європи. Тобто, Україна тепер офіційно належить до європейських країн, на відміну від Росії, яка залишається «по той бік». Це сумно, з одного боку, адже росіяни завжди були для українців близьким по духу та по культурі народом. Але українці обрали свій вектор розвитку – європейський, і тепер ми будемо працювати для втілення цього плану в життя. Це буде шлях самовдосконалення для нашої країни, а тому непростий шлях. І ми маємо пройти його достойно, адже Європа і світ спостерігають за прогресом українського суспільства. В кінці-кінців, на кону – наше майбутнє».

    «Ми вдячні Президенту Словаччини за підписання закону про ратифікацію Угоди і за підтримку Україні, яку він продемонстрував. Сподіваємося, що незабаром ратифікаційні процедури завершать всі країни – члени Європейського Союзу», - додав Віталій Іляшенко.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.