• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Со дня основания Днепровской экологической прокуратуры за незаконное рыболовство в водах Днепра осужден 764 браконьера

    Опубликовано: 2014-07-29 08:16:18

    Судами за участю працівників Дніпровської екологічної прокуратури за незаконне зайняття рибним промислом (ст. 249 КК України) на р. Дніпро, її водосховищах, Дніпровсько-Бузькому лимані постановлено 587 обвинувальних вироків (стосовно 764 осіб), за нереабілітуючих підстав закрито 144 кримінальних провадження.

    Найбільше завдано збитків злочинними діями браконьєрів у Київській, Запорізькій, Черкаській, Полтавській та Херсонській областях.

    У рибалок конфісковано все здобуте, знаряддя і засоби незаконного промислу, а це сітки, неводи, трали, пастки, сачки тощо.

    Державі вже відшкодовано майже 3,4 млн грн завданих збитків.

    Прес-служба Дніпровської екологічної прокуратури

    Довідка: Наказом Генерального прокурора України від 4 жовтня 2011 року створено Дніпровську екологічну прокуратуру, , на яку було покладено здійснення правозахисної, представницької діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері охорони та збереження водних ресурсів р. Дніпро, її водосховищ, водоохоронних зон, прибережних захисних смуг р. Дніпро та підтримання державного обвинувачення з цих питань.

    До її складу входять апарат Дніпровської екологічної прокуратури та 7 міжрайонних екологічних прокуратур: Київська, Дніпропетровська, Запорізька, Кременчуцька, Очаківська, Херсонська та Черкаська.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.