• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єврокомісія офіційно рекомендує скоротити вуглецеві викиди на 90% до 2040 року

    Опубликовано: 2024-02-07 13:00:56

    Єврокомісія офіційно рекомендує скоротити вуглецеві викиди на 90% до 2040 року, підкреслюючи необхідність рішучих заходів у збереженні клімату та боротьбі зі зміною клімату.

    Рішення Єврокомісії про затвердження документу з рекомендаціями щодо скорочення викидів парникових газів у промисловому секторі свідчить про серйозний зворот у політиці Європейського союзу стосовно боротьби з екологічними проблемами.

    Згідно з інформацією від "Європейської правди", документ Єврокомісії рекомендує державам-членам досягти масштабного зменшення викидів до 2040 року за допомогою впровадження технологій, що здатні "вловлювати" або ефективно утилізувати парникові гази.

    Відзначається, що ці рекомендації охоплюють широкий спектр заходів, включаючи інвестиції, дослідження та інновації, а також інформування громадськості та міжнародне співробітництво.

    Досягнення запропонованих цілей передбачає обробку приблизно 280 мільйонів тонн парникових газів щорічно, що вимагатиме впровадження та розробку ефективних технологій у всіх сферах промисловості.

    Варто відзначити, що вже у 2022 році Європейський союз зміг зменшити викиди парникових газів на 33% порівняно з 1990 роком, демонструючи свою готовність та зобов'язання у вирішенні проблеми зміни клімату.

    Нагадаємо, що звіти Європейської Служби з питань зміни клімату Copernicus підтверджують тенденцію зі збільшення середніх температур, що є тривожним сигналом та вимагає негайних дій у сфері екології та енергетики.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.