• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жители Угледара оценят работу коммунальщиков с помощью аудиторов

    Опубликовано: 2014-07-25 14:34:05

    Активісти місцевої громади Вугледара мають намір залучити незалежних аудиторів для оцінки роботи міського водоканалу. Про це АКМЦ розповіла Ірина Прокопенко, член Громадської організації «Нове Місто».

    Зараз у місті діє тариф на воду, встановлений рішенням виконкому № 151 від 16 травня 2012 року. За словами Ірини Прокопенко, цей тариф на воду є одними з найвищих в Україні - 9,79 грн для споживачів і 12,47 для підприємців.

    Вчора, 24 липня, секретар місцевого виконкому Валерій Войцеховський зібрав раду депутатів і представників громадськості. Він оголосив, що міський водоканал на межі банкрутства, місто може залишитися без води.

    «Ми платимо два роки найвищий по Україні тариф на воду і у нас підприємство на межі банкрутства?», - коментує АКМЦ Ірина Прокопенко.

    Раніше місцева влада неодноразово об'єднувала в одне підприємство і роз'єднувала комунальні служби, такі як тепломережа, водоканал та КП «Керуюча компанія».

    «Останнім рішення було терміново прийнято виводити водоканал з КП «Керуюча компанія» так як за цей місяць, коли у нас немає води, водоканал витрачав гроші на паливно-мастильні матеріали, виплачував людям зарплати, а надходжень від платників практично на буде, тому як більшість платить за лічильником. Підприємство на межі банкрутства», - наводить аргументацію виконкому Прокопенко.

    У суботу, 26 липня будуть збори Громадської організації «Нове Місто» на якому жителі відправлять запит до вугледарського виконкому на проведення експертизи по роботі місцевого водоканалу. Активісти мають намір запросити незалежних аудиторів, які перевірять як працює підприємство. Жителів цікавить питання: чому з року в рік підприємство на межі банкрутства, якщо в місті найвищі тарифи на воду?

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.