• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Земли водного фонда Днепра неприкосновенны

    Опубликовано: 2014-07-25 07:49:52

    Органами Дніпровської екологічної прокуратури у першому півріччі 2014 року особливу увагу зосереджено на застосуванні до порушників вимог земельного законодавства саме кримінально-правових та цивільно-правових засобів.

    Зокрема, за результатами перевірок у сфері земельних відносин органами екологічної прокуратури в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 21 кримінальне провадження; з яких до суду з обвинувальними актами спрямовано 4.

    При цьому у 20 кримінальних провадженнях злочини вчиняли посадові особи органів влади та місцевого самоврядування, які були уповноважені розпоряджатися земельними ділянками.

    За результатами розгляду документів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 45 посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, з яких 25 – органів державного контролю; попереджено незаконне надання понад 20 га земель водного фонду, вартістю близько 2 млн грн.

    Крім того щодо земельних ділянок, розташованих в межах прибережних захисних смуг водних об’єктів, до суду заявлено 64 позови. Їх вартість складає близько 106 млн грн.

    Прес-служба Дніпровської  екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.