• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Николай Катеринчук высоко оценивает значимость Бакинской декларации ОБСЕ по России

    Опубликовано: 2014-07-02 17:08:28

    Лідер Європейської партії України, народний депутат України Микола Катеринчук високо оцінює значимість Бакинської декларації ОБСЄ по Росії. Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук. «Сьогодні мав можливість виступити на Двадцять третій щорічній сесії ПА ОБСЄ в столиці Азербайджану Баку, де напередодні було ухвалено декларація про визнання Російської Федерації агресором по відношенню до України. Хочу зазначити, що це дуже серйозний документ для усієї світової спільноти щодо врегулювання конфлікту між Україною та Росією. За нього проголосувало 99 з 109 тих, хто брав участь у голосуванні ( один проти та дев’ять утрималися)», - сказано в повідомленні.

     

    «Після такої декларації було достатньо легко говорити про стан справ в Україні, оскільки абсолютна більшість присутніх поділяють позицію нашої держави, розуміють її та підтримують на відміну від прихильників агресивного московського курсу захоплення чужих територій», - наголосив політик.

     

    «Стосовно подій тримісячної революції Гідності ще раз довів, що усі повідомлення російських ЗМІ про якісь фашистські угрупування, до діють на території України та щодо Конституційного перевороту не більш ніж вигадка. Причиною масового невдоволення людей стала відмова кабміну Азарова від європейського курсу розвитку, що потягло за собою масове силове придушення правоохоронними органами мирних акцій протесту», - вважає лідер Європейської партії.

     

    «Ми, українці, прагнемо жити у вільній країні. І сьогоднішні події на сході країни, та кардинальна відмінність ситуації на решті її території, засвідчують миролюбивий характер українського народу, який не потерпить насилля та стійко боронитиме цілісність своєї території», - додав нардеп.

     

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.