• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве на Нивках появилось яркое граффити на детскую тематику

    Опубликовано: 2014-06-27 12:39:30

    На вулиці Салютній, між будинками 9 та 11, за сприяння депутата Київської міської ради, Костянтина Ялового з’явився новий зручний ігровий комплекс. Його урочисте відкриття відбудеться 28 червня об 11.00. А напередодні навколо дитячого майданчика була створена красива та комфортна територія дитячого відпочинку: бойлерну поряд з майданчиком прикрасило мальовниче графіті, сусідній гараж спільно з мешканцями було пофарбовано в патріотичні кольори, висаджено кленову алею та заасфальтовано прилеглі доріжки.

    «До мене звернулися мешканці кількох будинків з проханням посприяти встановленню нового дитячого майданчика, оскільки старий не витримував жодної критики, - розповів Костянтин Яловий, - Ми провели громадські слухання і вирішили, що здійснимо також благоустрій навколишньої території. Все ж таки навколо дитячого ігрового комплексу має бути чисто та охайно. Так і з’явилася ідея з графіті. Приємно, що вже в перший день сюди почали водити екскурсії. Тож ми на правильному шляху і зупинятися не збираємося. Будемо разом робити наше місто кращим.»

    Так було раніше:

    Так стало зараз:

    Нагадаємо, це вже 15 дитячий майданчик, встановлений лідером громадського руху «Рідні Нивки» Костянтином Яловим на Нивках.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.