• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Херсонщине нанесено государству более миллиона убытков

    Опубликовано: 2014-06-26 12:33:43

    Херсонською міжрайонною екологічною прокуратурою за результатами перевірки у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів на Львівському сільському житлово-комунальному підприємстві «Дніпро-1» (с. Львово, Бериславський р-н) встановлено, що комунальне підприємство протягом 2012-2013 років здійснювало забір поверхневих вод за відсутності дозволу.

    Внаслідок самовільного забору поверхневих вод з р. Дніпро державі заподіяно збитки на суму понад 1 млн грн.

    Враховуючи встановлені порушення Херсонським міжрайонним екологічним прокурором до Господарського суду Херсонської області спрямовано позовну заяву щодо відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів комунальним підприємством.

    Окрім того, екологічною прокуратурою підтримується державне обвинувачення у суді стосовно керівника вказаного комунального підприємства за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

    Прес-служба Херсонської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.