• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Крупная облава в Киеве

    Опубликовано: 2014-06-19 07:23:00

    На сутенерстві та уальній експлуатації жінок побудував свій бізнес 50-річний мешканець Київщини, який організував злочинне угрупування, ліквідоване днями працівниками столичного Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в м. Києві

    На одному зі столичних проспектів дівчата з легкістю відшукували клієнтів. Вартість уальних послуг для них становила від 600 до 800 гривень.Як вдалося встановити, дівчата працювали на своїх «роботодавців» тривалий час. З кожного клієнта вони мали свою частку заробітку. Крім того, організатори такого бізнесу забезпечували їх житлом.

    Як розповів начальник УБЗПТЛ ГУМВС України в місті Києві Ярослав Жук, до складу угрупування, окрім організатора, входили ще двоє осіб – 30-річний житель Чернігівщини та 28-річна мешканка Київської області. З метою забезпечення постійного контролю над дівчатами, організатори орендували квартиру в місті Києві, де мешкали 6 «жриць кохання». Послуги уального характеру повії надавали в саунах, на вулицях, в орендованих квартирах тощо.

    Після того, як незаконна діяльність була задокументована у повному обсязі, правоохоронці провели 6 санкціонованих обшуків, у ході яких вилучили кредитні картки, готівку, комп'ютерну техніку з обліковою документацією роботи та базою даних з портфоліо представниць найстарішої професії.

    На теперішній час слідство триває. Вирішується питання щодо перекваліфікації кримінального провадження на ч.3 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) - злочин скоєний у складі організованої групи.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.