• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жестокое убийство в Одессе: подробности расследования

    Опубликовано: 2014-06-14 08:03:00

    Слідчий відділ Київського районного відділу міліції м.Одеси здійснює  досудове розслідування за фактом вбивства 53-річної одеситки. Усього кілька годин знадобилося працівникам міліції, щоб встановити і затримати підозрюваного у скоєнні цього тяжкого злочину.

    До райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в квартирі одного з будинків на вулиці Академіка Корольова виявлено труп жінки. Прибувши на місце події правоохоронці виявили сліди чисельних ударів на обличчі й тілі потерпілої, а також кількох рубаних ран голови. Співробітники міліції були вражені  жорстокістю, з якою невідомий розправився з жінкою.

    У квартирі правоохоронці вилучили речі потерпілої, постіль, праску із плямами крові. Також вони виявили на двері ванної кімнати бризки характерного бурого кольору. Оглянувши місце події оперативники з'ясували, що жінка проживала разом з 33-річним сином. В  сім'ї на грунті вживання спиртних напоїв часто виникали сварки. Крім того, розмовляючи з сином померлої, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, правоохоронці звернули увагу на те, що він помітно нервує.

    В ході допиту чоловік не став відпиратися і розповів, що ввечері напередодні трагедії він спільно з приятелем вжив алкогольні напої. Додому прийшов пізно вночі. В цей час вийшла мати, яка почала дорікати його за пияцтво. Виникла словесна перепалка. У процесі конфлікту вони ображали один одного, потім йому набридли звинувачення і він почав бити жінку. Чоловік завдав рідній матері чисельних ударів по обличчю, нещасна впала на підлогу, як раз перед дверима ванної кімнати. Однак це не зупинило розлюченого синочка, він ребром двері ще декілька разів ударив матір по голові. Потерпіла спробувала піднятися, але від подальшого побиття впала на праску, яка стояла вістрям вгору. Тільки після цього чоловік припинив свої знущання, підняв нещасну, поклав її на ліжко, а сам відправився спати.

    Вранці, увійшовши в кімнату матері, він виявив, що та не подає ознак життя. У паніці зловмисник спробував заховати одяг, шнур від праски, а светр потерпілої викинув у відро для сміття, засипавши його зверху відходами. Після чого покликав сусіда, який викликав швидку допомогу. Оглянувши жінку, медики констатували смерть і повідомили про подію в міліцію.

    - Відносно затриманого розпочато кримінальне провадження на підставі ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - розповідає начальник Київського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області підполковник міліції Владислав Гайваненко. - Підозрюваний нині перебуває у слідчому ізоляторі, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

    Ольга Буравцова, Київський РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.