• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом перекрывают трассы

    Опубликовано: 2014-06-12 23:42:00

    Вже із початку літа (1 червня) транспортним засобам, загальною масою понад 24 тонни або з навантаженням на вісь більше 7 тонн, рух по більшості доріг області з 10.00 до 22.00 буде заборонено.

    Як зазначає Гідрометеоцентр, цього літа прогнозується висока температура повітря, яка призводить до значного нагрівання асфальтобетонного покриття, тому рух великовагового транспорту при таких умовах призводить до катастрофічних руйнувань дорожнього полотна - появи зсувів, утворення деформацій і як наслідок – знищення цілих ділянок автодоріг.

    Саме тому, починаючи з 1 червня на більшості автомобільних доріг загального користування введено сезонне обмеження руху – великоваговикам дозволено рух тільки вночі, а вдень вони перебуватимуть на спеціальних стоянках та майданчиках відпочинку, зокрема поблизу об'єктів сервісу.

    Дотримання цих вимог буде жорстко контролюватися Державтоінспекцією, Укртрансінспекцією та дорожніми підприємствами.

    Відповідні дорожні знаки і панно для інформування громадян на території Київської області вже встановлені.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.