• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве поймали преступников-рецидивистов (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-06-12 06:03:00

    Працівники карного розшуку Голосіївського районного управління столичної міліції затримали двох чоловіків, які поводили себе підозріло. Під час перевірки документів та поверхневого огляду, у кишені штанів одного з них було виявлено та вилучено предмет схожий на ніж кустарного виробництва.

    Під час проведення оперативних заходів було встановлено, що чоловіки причетні до вчинення ряду грабежів на території столиці.

    Неподалік від одного з житлових будинків на вулиці О. Пироговського було пограбовано 55-річну жінку. Під погрозою застосування фізичної сили у неї забрали ювелірні вироби.

    Через кілька днів на вулиці Героїв Севастополя ті ж чоловіки відібрали золотий ланцюжок у 61-річної жінки, яка поверталася додому з роботи.

    Також, у Святошинському районі столиці з шиї 56-річної жіночки зловмисники зірвали золотий ланцюжок.

    Відомо, що один із них, 35-річний затриманий, вже мав проблеми із законом та був засуджений за майнові злочини. Другий, 25-річний молодик, виконував роль водія, оскільки зловмисники пересувалися автомобілем «Деу Ланос». На даний час затримані перевіряються на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.

    Відомості про події занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.