• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве накрыли международный канал поставок наркотиков

    Опубликовано: 2014-06-07 04:33:00

    Вироком Глухівського міськрайонного суду Сумської області до кримінальної відповідальності притягнуто одного з організаторів міжнародного каналу контрабандного ввезення до України з Російської Федерації синтетичного наркотичного засобу – метадону, повідомили  у прес-секторі ГУ СБ України у Києві та Київській області.

    У липні 2013 року на території митного посту "Катеринівка" Сумської області співробітники СБУ затримали 37-річного киянина. У ході огляду автомобіля, за кермом якого він був, правоохоронці виявили 12 пакунків із кристалізованою речовиною, замотаних скотчем та загорнутих у поліетилен. Згортки були приховані під обшивкою салону автомобіля. Загалом у контрабандиста було вилучено 2,5 кілограма висококонцентрованого метадону.

    З метою отримання прибутку зловмисник планував у подальшому за допомогою нарколабораторії зменшити концентрацію активної речовини та збільшити вагу наркотичної речовини, змішуючи його з іншими хімічними інгредієнтами. Вага готового до вживання синтетичного наркотику збільшилась би до 5 кілограмів, а його вартість від реалізації – сягнула б 8 мільйонів гривень.

    Згідно з рішенням суду громадянина України визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) та ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, та призначено покарання – дев’ять років і два місяці позбавлення волі з конфіскацією майна.

    Ухвалою Апеляційного суду Сумської області вирок залишено без змін, апеляційна скарга залишена без задоволення.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.