• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мешала развлекаться: новые подробности жуткого инцидента в Киеве

    Опубликовано: 2014-06-06 07:03:00

    Близько 22 години 20 хвилин до Білоцерківського міськвідділу міліції зателефонувала жінка, яка повідомила про те, що біля будинку на вулиці Павліченко у місті Біла Церква знаходиться дитина без догляду батьків і голосно плаче. На місце події було направлено групу швидкого реагування міськвідділу.

    За лічені хвилини міліціонери прибули на місце події та намагалися вияснити, що трапилося. Восьмирічна дівчинка лежала на землі і через плач промовляла: «Болить спинка». Ледве розмовляючи сказала, що її викинув з балкону дядя, якого вона знає. Відразу приїхала і карета швидкої допомоги, лікарі оглянули дитину та забрали до Київської обласної дитячої лікарні.

    На момент приїзду слідчо-оперативної групи, правоохоронці працювали на місці, шукали того «дядю», який викинув дитину із вікна. З шостого поверху цього ж будинку, звідки і викинули дитину, лунав жіночий крик, на який міліціонери відразу ж зреагували та піднялися до квартири. Двері відчинив чоловік у сильному алкогольному сп’янінні та на запитання правоохоронців хто викинув дитину, він безбоязно відповів: «Я». Як виявилося, у квартирі, окрім чоловіка, проживає і жінка, крики якої і було чути. Під час бесіди із співмешканцями було встановлено, що мати восьмирічної дівчинки знаходилася на стаціонарному лікуванні у одній із лікарень міста та попросила їх доглянути за дитиною. Тимчасово приглядаючі вели легковажне життя та й не проти були докластися до чарки. Вживання спиртного й стало причиною чергового скандалу, свідком якого стала беззахисна дівчинка, яка своєю присутністю викликала роздратованість у чоловіка. Саме через неї і почалася сварка. В хід пішли образливі слова, а потім господар, не дивлячись, що це маленька незахищена дитина, схопив її та викинув через вікно балкону шостого поверху. Зі слів сусідів, сварки та бійки–звичне явище для цієї пари. Відносно затриманого 51-річного місцевого мешканця порушено кримінальне провадження за п.2 ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі. Досудове слідство триває.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.