• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве арестовали легендарного лидера преступной группировки

    Опубликовано: 2014-06-06 08:23:00

    Вчора Печерський райсуд столиці за клопотанням прокуратури обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою лідеру злочинного угрупування «Башмаки» Юрі Молдовану. Про це повідомив начальник управління прокуратури міста Києва В. Баганець, передають «Конфлікти і закони».

    «Зважаючи на ступінь тяжкості злочину процесуальний керівник у справі звернувся до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу організатору ОЗГ у виді 2 місяців тримання під вартою, яке суд підтримав у повному обсязі», - зазначив В.Баганець.

    Крім того, вчора було затримано ще одного учасника злочинної групи. Під час обшуку в чоловіка було виявлено підроблене посвідчення працівника МВС.

    «Він не чинив спротиву, бо не зрозумів, що відбулося. Так професійно і злагоджено спрацювали співробітники Управління карного розшуку МВС України в м. Києві», - додав начальник управління.

    Нагадаємо, 3 червня в одному з готелів у центрі Києва було затримано організатора злочинного угрупування «Башмаки», яке діяло на території України у 90-ті роки.

    Під час затримання зловмисника в його автомобілі було знайдено 2 автомати, штурмову рушницю, пістолет, холодну зброю, димові пристрої, гумові кийки, жезл працівника ДАІ, а також пластикові стрічки, пристосовані для фіксації рук та ніг.

    Наразі ще двох активних учасників угрупування оголошено в розшук. Крім того, правоохоронними органами вживаються заходи щодо збирання доказів та встановлення місцезнаходження інших співучасників злочину.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.