• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рейдерская атака на киевский офис

    Опубликовано: 2014-06-05 07:43:00

    Головний офіс компанії "Украерорух" захопили озброєні бійці спецзагону "Київ-1". Столичні міліціонери пробули у будівлі годину і пішли, по собі залишили безлад і пошкоджене майно. Хто дав наказ захоплювати споруду – незрозуміло. Працівники підприємства кажуть: це рейдерська атака, мовляв, хтось хоче приватизувати підприємство, диспетчери якого контролюють рух літаків над усією країною.

    Підрозділ "Київ-1" увійшов на територію "Украероруху" о пів на восьму ранку. До будівлі потрапили легко, адже охорона держпідприємства – неозброєна. Охоронець каже: "Положили нас, автомати на нас. Забігли далі всі, почали все трощити, вскривати, ламати. Двері вибивали, турнікети".

    До офісу почали підтягуватися працівники. Вони вимагали від міліціонерів залишити будівлю. Після тривалої штовханини – досягли свого. Щоправда, у сутичках постраждали кілька людей. Одній із жінок зламали руку.

    Офіс підприємства після візиту гостей виглядав так: уламки скла, вибиті двері, розкидані меблі та папери.

    Працівники "Украероруху" переконують: це спроба рейдерського захоплення підприємства. Нарікають: днями Міністерство інфраструктури усунуло від роботи директора Юрія Чередниченка, і зараз проводить фінансову ревізію.

    Чільник профільного міністерства зараз у відрядженні. У письмовому коментарі "5-му каналу" він пояснює відсторонення Чередниченка виявленими порушеннями.

    "Заступивши на посаду міністра, я ініціював перевірку фінансово-господарської діяльності усіх підприємств, які належать до сфери управління Міністерства інфраструктури. Зазначу, що провести господарсько-фінансову перевірку підприємства під керівництвом пана Чередніченка від мене вимагали і у численних зверненнях громадськість та народні депутати. Зараз на підприємстві тривають перевірки Міністерства інфраструктури і Державної фінансової інспекції, під час яких вже виявлено низку порушень.
    Міністр інфраструктури Максим Бурбак".

    Призначення нового керівника держпідприємства уже визнав незаконним Дарницький суд Києва. Працівники "Украероруху" встановили блокпости під офісом і чекають нових гостей. Тим часом, прес-служба столичної міліції, до якої належить підрозділ "Київ-1", порадила журналістам "5-го каналу" звернутися за коментарем щодо інциденту до обласного управління МВС, оскільки події відбулися у Борисполі. Речник міліції Київщини Микола Жукович розповів: сам украй здивований діями спецпідрозділу. Каже: "Головне управління Київської області намагається встановити яким чином вони туди потрапили, яку функцію вони там виконували. В нас є 5 звернень громадян з приводу того, що там відбулося. Люди звертаються з різних причин – від того, що нанесли їм тілесні ушкодження, і аж до того, що пропала техніка".

    Питання хто віддавав наказ штурмувати "Украерорух" залишається відкритим – як і те, чому це робили саме столичні міліціонери.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.