• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве безопасность пешеходов контролируют коты (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-06-04 08:43:00

    На червоно-білій "зебрі" біля станції метро "Золоті ворота" (перехід біля "Євразії") з'явилися нові мешканці.

    Зграйка з чотирьох чорних котів, намальовані прямо на білій смузі ЗЕБРИ, радує і дивує народ. Поряд з вусатими - напис "А може пощастить?". І правда, хто доведе, що чорні коти, що переходять дорогу, - обов'язково до невдачі? Тим більше, що ці, намальовані, такі симпатичні? Пише "Комсомольська правда в Україні"

    Автор роботи - столичний стріт-арт художник 2ух 4асу. Котиків хлопець намалював в кінці травня з допомогою заздалегідь заготовлених трафаретів і балончиків з фарбою. І в майбутньому обіцяє радувати киян новими милими роботами.

    Нагадаємо, що, помилувавшись намальованими на асфальті котами, ви можете подарувати нове, краще життя живим муркам. У найближчі вихідні біля центрального входу в київський зоопарк пройде друга акція з роздачі "міні-тигрів". Це кошенята, яких на територію парку підкидають городяни. Врятувати кошеня (якого, до речі, оглянули ветеринари зоосаду) може кожен. Минулої суботи кияни вже забрали до себе додому 17 кошенят. Початок роздачі - 12:00.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.