• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Популярный среди самоубийц мост в Киеве

    Опубликовано: 2014-06-03 04:33:00

    Самогубці на Майдані. У Києві на мосту біля Жовтневого палацу активісти врятували суїцидника. Молодик намагався стрибнути вниз. За останні кілька тижнів це вже не перша спроба вкоротити собі віку саме в центрі столиці.

    Марина Борисполець, кореспондентка:

    - До мосту закоханих за кількістю суїцидів приєднався ще один столичний міст. Ось цей, що поряд із Жовтневим палацом. За останні два тижні з нього двічі намагалися зістрибнути люди. Першого врятувати не вдалося, другий живий.

    Активісти Майдану розповідають: чергували ввечері біля барикад, аж раптом побачили хлопця, що вгорі почав перелазити через поруччя.

    Андрій Висота, сотник Майдану:

    - Він переліз через парапет, тримався ногами, ну, стояв і тримався руками і комусь телефонував, телефонував своїм друзям, але ми вже встигли його зняти, він нічого не говорив, він не міг говорити.

    Хлопця ледве затягли назад. Майданівці певні: молодик був під дією якихось препаратів.

    Андрій Висота, сотник Майдану:

    - Намагався вистрибнути, але він був під впливом наркотичних речовин, яких саме, не знаю.

    - Його спіймали і отправили в дурку, він наївся трамадолу чи якоїсь дебіли.

    У міліції стверджують: 27-річний чоловік просто отруївся.

    Наталя Стеценко, помічник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

    - На місце виїхала швидка допомога та слідчо-оперативна група, та з'ясувалось, що він був у стані отруєння, він був госпіталізований до відділення токсикології. Огляд потрепілого ознак падіння з висоти та побоїв суттєвих не виявив.

    Подейкують, що молодик хотів вкоротити собі віку через нерозділене кохання. І тут це вже не перший випадок. Так, два тижні тому через невзаємну любов загинув тридцятирічний чоловік.

    Микола, активіст Майдану:

    - Бачу, підхожу - вже лежить, мужики туди-сюди, ніхто не міг його пізнати, після того підходить хлопець, каже: я його знаю. Хлопець цей зі Львова, дівчина киянка, він до Майдану нічого немає, він приїхав до неї в гості, вона сказала, що нашла богатшого і виходить за нього заміж, він просто попутав цей міст із мостом закоханих і стрибнув.

    Правоохоронці вивчають обставини обох пригод.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.