• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Черкасской области браконьеры наловили рыбы на полмиллиона

    Опубликовано: 2014-06-02 13:21:59

    З початку нерестового періоду представниками Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури спільно з правоохоронними та контролюючими органами проведено 1300 перевірок з виявлення фактів браконьєрського лову риби на річці Дніпро та її водосховищах, у тому числі 24 перевірки на територіях природно-заповідного фонду України.

     

    Внаслідок проведених перевірок виявлено 1500 порушень чинного законодавства, зареєстровано 1310 фактів браконьєрства, 1292 порушників притягнуто до адміністративної відповідальності, розпочато 14 кримінальних проваджень.

     

    У рибалок вилучено 6 тонн незаконно виловленої риби.

     

    Своїми діями браконьєри завдали державі 0,5 млн грн збитків.

     

    З метою забезпечення відшкодування заподіяної правопорушниками шкоди прокуратурою заявлено 8 позовів на суму 100 тис. грн.

     

    Поряд з цим, Черкаською міжрайонною екологічною прокуратурою звернуто увагу на недостатню ефективність роботи Головного управління ветеринарної медицини в Черкаській області у галузі боротьби з незаконним товарообігом водних живих ресурсів, у зв’язку з чим 29.05.2014 розпочато прокурорську перевірку діяльності вказаного органу державного контролю.

     

    Прес-служба Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.