• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Как разбирали баррикады Майдана в Киеве: истерика и крики (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-06-01 07:03:03

    31 травня комунальники лише з другої спроби змогли розібрати барикаду біля стадіону “Динамо” імені Лобановського у Києві. На Хрещатику з боку Бессарабської площі активісти сьогодні палили шини на знак незгоди з прибиранням наметів та барикад.

    Як повідомляє ТСН, комунальні працівники узгодили роботи з керівниками активістів, які залишились на Майдані, і приступили до робіт в суботу вранці.

    Однак з Майдану прийшли інші активісти з іншими керівниками, які були проти розбирання барикади. Вони примусили комунальників вивантажити бруківку і поїхати з місця подій.

    За кілька годин працівники комунальних служб повернулись та почали свою роботу спочатку. Друга спроба виявилась вдалою – зараз біля стадіону чисто.

    Рішення розібрати барикаду біля стадіону було прийняте через те, що на неділю, 1 червня, на спортивній арені запланований матч до Дня захисту дітей. Тож задля безпеки всіх відвідувачів було необхідно розчистити ділянку.

    На Хрещатику з боку Бессарабської площі активісти сьогодні палили шини на знак незгоди з прибиранням наметів та барикад. Журналістів проганяли, лунало чимало нецензурної лайки, були й жіночі істерики.

    Незгоду з розбиранням барикад активісти пояснюють тим, що не виконано поки те, за що загинула Небесна сотня. Кажуть, що Майдан стоятиме і далі.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.