Как разбирали баррикады Майдана в Киеве: истерика и крики (ВИДЕО)

01 июн, 07:03

31 травня комунальники лише з другої спроби змогли розібрати барикаду біля стадіону “Динамо” імені Лобановського у Києві. На Хрещатику з боку Бессарабської площі активісти сьогодні палили шини на знак незгоди з прибиранням наметів та барикад.

Як повідомляє ТСН, комунальні працівники узгодили роботи з керівниками активістів, які залишились на Майдані, і приступили до робіт в суботу вранці.

Однак з Майдану прийшли інші активісти з іншими керівниками, які були проти розбирання барикади. Вони примусили комунальників вивантажити бруківку і поїхати з місця подій.

За кілька годин працівники комунальних служб повернулись та почали свою роботу спочатку. Друга спроба виявилась вдалою – зараз біля стадіону чисто.

Рішення розібрати барикаду біля стадіону було прийняте через те, що на неділю, 1 червня, на спортивній арені запланований матч до Дня захисту дітей. Тож задля безпеки всіх відвідувачів було необхідно розчистити ділянку.

На Хрещатику з боку Бессарабської площі активісти сьогодні палили шини на знак незгоди з прибиранням наметів та барикад. Журналістів проганяли, лунало чимало нецензурної лайки, були й жіночі істерики.

Незгоду з розбиранням барикад активісти пояснюють тим, що не виконано поки те, за що загинула Небесна сотня. Кажуть, що Майдан стоятиме і далі.

 

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/340512.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua