• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Днепровский экологический прокурор под Киевом совершил «контрольную закупку»

    Опубликовано: 2014-05-30 17:12:55

    Дніпровський екологічний прокурор Олександр Галкін особисто перевірив роботу контролюючих органів під час весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів.

     

    З метою виявлення фактів незаконного збуту річкової риби Олександр Галкін та Київський міжрайонний екологічний прокурор Єгор Чикшеєв виїхали до села Трипілля Обухівського району Київської області. Це місце рейдової перевірки було обрано не випадково, адже напередодні працівниками екологічної прокуратури вже був виявлений факт реалізації риби невідомого походження, споживання якої може завдати шкоду здоров’ю та життю людини.

     

    Проте, це не завадило іншому приватному підприємцю реалізувати виловлену з Дніпра рибу за відсутності ветеринарних документів про її якість керівнику екологічної прокуратури.

     

    Відносно порушника працівниками рибоохорони, які були викликані на вимогу прокурора, за вказаним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 88-1 КУпАП (порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу).

     

    Незаконно виловлену рибу вилучено з обігу у встановленому законодавством порядку.

     

    «Виявлені факти свідчать, що державний контроль за додержанням законодавства на підвідомчих об’єктах не забезпечено на належному рівні. Органами Дніпровської екологічної прокуратури буде надано принципову оцінку виконання своїх повноважень органами контролю», - зазначив Дніпровський екологічний прокурор.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.