• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве разгорается новый строительный скандал (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-05-30 15:34:25

    Мешканці Солом'янського району та новообраний депутат ударівець – Андрій Андрєєв, протестуючи проти зведення висотки біля своїх будинків, зламали будівельний паркан. Кажуть, забудовник хоче знищити зелену зону і вирубати дерева. Той же, в свою чергу переконує, що всі документи і дозволи є.

    Присутня при цьому представниця забудовника ТОВ "Вагра" Наталія Галич висловила своє обурення знесенням металевої огорожі, на що жителі їй заперечили, що будівництво будинку не обговорювалося з ними і жодним чином не узгоджувалося. Огорожа впритул примикала до паркану школи, поруч знаходився також дитячий садок, і, судячи з усього, забудовник міг спробувати розширити територію під забудову - огородженої ділянки було недостатньо для зведення висотного будинку.

    Політолог Микола Давидюк, коментуючи дану ситуацію зазначив, що "легітимна юридично, але нелегітимна політично, забудова не може бути реалізована, так як факт громадських слухань був опущений. Тому з допомогою свого прямого представника у органах влади, мешканці можуть домогтися заборони будівництва. Дана ситуація є показовим прикладом, коли новообрані депутати Київради уже змушені розпочинати виконувати свої обіцянки, адже у них є лише півтора роки, у іншому випадку їх кредит довіри буде вичерпано".

     Громадський Простір

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.