• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Херсоне проверяют пляжи

    Опубликовано: 2014-05-30 10:41:50

    Херсонською міжрайонною екологічною прокуратурою спільно з контролюючими органами проводяться перевірки щодо додержання органами державної влади, місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання вимог природоохоронного законодавства при облаштуванні пляжних зон у м. Херсон.

     

    Встановлено, що на сьогодні в межах річки Дніпро, її водосховищ та Дніпровсько-Бузького лиману визначені місця масового відпочинку людей, а саме: 5 пляжів та 7 зон відпочинку, які на даний час не паспортизовано. Причиною цьому є невідповідність пляжів діючим державним санітарним нормам.

     

    Також, перевірці підлягає актуальне питання щодо забезпечення вільного та безоплатного доступу громадян до території пляжів.

     

    Екологічним прокурором за результатами проведених перевірок буде надано принципову оцінку повноти використання контролюючими органами, наданих законом повноважень у сфері забезпечення належного функціонування місцевих пляжів та діяльності суб’єктів господарювання у віданні яких перебувають зони відпочинку.

     

    Прес-служба Херсонської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.