• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пришла из школы и повесилась: ужас под Одессой

    Опубликовано: 2014-05-28 04:15:00

    23 травня у селі Струмок Татарбунарського району Одещини повісилась п'ятикласниця. Її тіло на вулиці біля господарської будівлі знайшла мама, коли повернулася з роботи.

    "Що стало причиною такого вчинку - поки не відомо. Сім'я характеризується із позитивного боку, недивлячись на те, що мама виховувала дівчинку сама, без батька. На обліку правоохоронних та соціальних служб не перебувала", - розповів начальник сектору зв'язків з громадськістю Одеської обласної міліції Володимир Шаблієнко.

    Дівчинка навчалася на відмінно. Її фотокартка висіла у школі на дошці пошани. Перед смертю вона залишила матері записку.

    "Записку знайшли біля неї. Вона написана від руки. Із записки видно, що дитина хвилювалася, багато разів закреслювала написане. Просила в своїй смерті нікого не звинувачувати. Ніяких конфліктів із вчителями та однолітками у школі в дівчинки не було. Село невелике, трохи більше тисячі мешканців. В школі навчається до двохсот дітей, всі би знали, якби у дівчинки виникли проблеми", - додали у міліції.

    Місцеві жителі кажуть, що мати обожнювала доньку. Має ще двох старших синів, вони вже одружені. Поховали дівчинку в неділю, 25 травня. На похорон прийшло усе село.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.