• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве горят МАФы

    Опубликовано: 2014-05-23 06:03:00

    21 травня у столиці того двічі горіли торгівельні кіоски.

    Перший виклик надійшов з вул. Виборзької, 40/16 о 4:10. Очевидці сповістили, що там зайнявся кіоск з продажу молочної продукції. На місце відразу вирушили рятувальники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Однак очевидцям пожежі вдалося самотужки приборкати вогонь ще до прибуття пожежних підрозділів. Вже по приїзду рятувальники пересвідчилися, що вогонь більше не спалахне та передали на пункт зв’язку чергової частини сигнал про повну ліквідацію пожежі в 4:26. Вогнем лишилася пошкодженою зовнішня обшивка кіоску на площі 0,5 кв. м.

    Другий виклик надійшов під час грози об 11:29 з вул. Симиренко. Там на території ринку зайнявся кіоск з продажу алкогольних напоїв. Рятувальники 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце й вже об 11:52 загасили пожежу. Після обстеження території виявилося, що пожежа, ймовірно, виникла через потрапляння блискавки у фонарний стовп, після чого виникло коротке замкнення у електромережі, яке й спровокувало вогонь всередині приміщення. Через пожежу згоріли та розібрані 40 кв. м металевих та дерев’яних конструкцій кіоску. Також частково попсована зовнішня обшивка двох розташованих поруч кіосків.

    На щастя, у цій події обійшлося без жертв.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.