• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мамы с детьми стали на защиту детской площадки в Киеве

    Опубликовано: 2014-05-16 12:35:35

    Мами з дітьми, які проживають у Шевченківському районі, об’єднуються для захисту нового дитячого майданчику у парку імені Пушкіна. Аби уберегти його від проявів вандалізму та недбалості, жінки готові навіть створити почергове вартування у парку.

    «Я живу неподалік від цього парку і кожного дня гуляю тут зі своєю дитиною. Коли дізналася, що встановлюють дитячий майданчик дуже зраділа, адже зараз у парку нічого подібного немає, а дуже потрібно», - говорить Олеся, жителька вул. Довженка.

    Радіють й інші мешканці – говорять, що вже давно хотіли, щоб у парку з’явилося місце для дозвілля їхніх дітей.

    «Окрім того, що парк наповнюється розвагами для дітей, цікавими скульптурами, тут ще ремонтують дорогу. Парк оживає. Мої діти вже з самого ранку кличуть мене на цей майданчик. Я не хочу, щоб його руйнували. Що я скажу своїм дітям?», - обурюється інша мама, Наталя Забара.

    Поки що ініціативна група невелика, декілька чоловік. Проте пильнуватимуть тут цілий день,тим паче, що погода дозволяє, - говорять жінки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.