• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве поймали опасных грабителей

    Опубликовано: 2014-05-12 01:34:39

    Працівники відділу карного розшуку Голосіївського районного управління столичної міліції затримали двох чоловіків, які вчинили грабіж щодо жителя Волинської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.До столичних правоохоронців звернувся 37-річний мешканець Волинської області, який повідомив, що двоє невідомих вирвали у нього з рук дорожню сумку, у якій знаходились документи, гроші, особисті речі та мобільний телефон.

    Чоловік пояснив, що він приїхав до столиці у справах. Знаходячись на вулиці Л. Толстого, він трошки заблукав і зупинився, щоб розпитати у перехожих, як йому добратися до певного місця. У цей момент його пограбували.

    Працівники карного розшуку та патрульної служби Голосіївського райуправління міліції ретельно відпрацювали територію. Через кілька годин були затримані двоє схожих за прикметами чоловіків 38 та 34 років. Надалі з’ясувалося, що один із них у минулому вже мав проблеми із законом, - за аналогічні злочини відбував покарання у місцях позбавлення волі.

    Зловмисники скористалися тим, що чоловік був розгублений та відкрито заволоділи його речами. Обидва зізналися у скоєнні злочину, речові докази вилучено.

    Слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.