• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Катеринчук предлагает ввести единый электронный билет для всех видов общественного транспорта в Киеве

    Опубликовано: 2014-05-08 20:50:28

    Кандидат на посаду Київського міського голови, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук пропонує ввести в столиці єдиний електронний квиток для всіх видів громадського транспорту. Про це він сказав, відповідаючи на запитання газети «Сегодня» щодо поліпшення якості роботи маршрутних перевезень у Києві .

     

    «На даному етапі альтернативи маршрутним перевезенням в Києві немає, але якість їх послуг, безумовно, залишає бажати кращого. Київ обчислює кількість пасажирів на день декількома мільйонами і левова частка з них припадає саме на приватні маршрутні таксі. Єдиним способом поліпшення якості наданих ними послуг може бути тільки конкуренція з гідним високоякісним муніципальним транспортом. Якщо комунальні перевезення будуть дешевші, кращі , безпечніші і швидші маршруток, то їм нічого не залишиться, як підтягуватися до цього рівня. Зараз же вони є в цьому відношенні поза конкуренцією. Не зважаючи на численні нарікання на їх роботу, маршрутки користуються попитом у киян і гостей міста. Тому комунальний транспорт повинен бути сучасним, зручним швидким і не дорогим. А зробити це можна дуже просто, посиливши контроль за використанням грошей, що виділяються з міського бюджету на утримання Київпастрансу», - говорить Микола Катеринчук.

     

    «Рішенням цього повинна стати електронна форма розрахунку за проїзд. Єдиний електронний квиток на проїзд у всьому громадському транспорті, в тому числі і в метро – не має живих грошей і немає корупції. Ніяких талонів і жетонів. Ось і увесь рецепт», - додав кандидат на посаду мера столиці.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.