• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львовской железной дороге прошел День охраны труда

    Опубликовано: 2014-05-07 14:13:58

    До Дня охорони праці, який у світі відзначили 28 квітня, Львівська магістраль організувала ряд інформаційно-просвітницьких заходів задля попередження виробничого травматизму та підвищення рівня безпеки залізничників.

     

    Залізничники провели 551 тематичну зустріч, присвячену цьогорічній темі Всесвітнього дня охорони праці: «Нешкідливі та безпечні умови праці під час використання хімічних речовин – запорука здоров’я працівників». Працівники магістралі також обладнали 933 стенди з тематичною інформацією, а на відеотерміналах, що встановлені на вокзалах та у салонах потягів, демонстрували 58 відеороликів працеохоронної спрямованості.

     

    Загалом на Львівській залізниці провели понад дві сотні конкурсів на краще робоче місце, дільницю та працівника, відзначили 32 працівників, які проявили особливу активність під час проведення цьогорічного Дня охорони праці, а також привітали 75 кращих спеціалістів з охорони праці у відокремлених підрозділах та на підприємствах магістралі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.