• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве массово горят автомобили

    Опубликовано: 2014-05-03 23:52:00

    Вночі 2 квітня у м. Києві сталося три пожежі в автомобілях.

    О 3:16 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло  повідомлення про пожежу в автомобілі Suzuki Vitara, що був припаркований у дворі багатоповерхівки по вул. Малишка, 3. Вогонь перекинувся на поруч розташований автомобіль Skoda Octavia. О 3:51 рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу. Причини займання наразі встановлюються.

    Про наступну пожежу, що виникла по вул. Княжий затон, 16-В, Службу порятунку повідомили о 4:06. Загоряння сталося в автомобілі Nissan. Ліквідували вогонь бійці 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 4:28. За попередніми даними, до пожежі призвело занесення стороннього джерела запалювання.

    Остання пожежа сталася о 6:52. На узбіччі проїжджої частини по вул. Семашка, 12 зайнявся Volkswagen. На місце події виїхав черговий загін Святошинського району. Ліквідовано пожежу о 7:08. Ймовірно, що до загоряння призвело коротке замикання електропроводів в електросистемі автівки.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.