• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На киевский водоканал совершено «покушение»

    Опубликовано: 2014-05-03 00:20:48

    У Києві 1 травня, близько 16:40, біля головної диспетчерської «Київводоканалу» було зафіксовано присутність групи людей у камуфляжній формі, озброєних битами і ланцюгами. Про це повідомляє прес-служба підприємства, передають «Конфлікти і закони».

    Як повідомляється, охорона посилила засоби безпеки, викликала наряд міліції і повідомила про подію департамент безпеки «Київводоканалу».

    Правоохоронці, які чергували безпосередньо біля головної диспетчерської, а також посилений наряд міліції Печерського району, який прибув до 16:43, поцікавилися у невідомих метою перебування у головної диспетчерської. Озброєні чоловіки, назвавши себе громадській обороною Києва, пояснили, що вони «охороняють порядок».

    «Побачивши посилену охорону і наряд міліції, молоді люди прийняли рішення покинути підприємство і поїхали з місця події на власному автобусі», - йдеться в повідомленні.

    Міліція зафіксувала номера транспортного засобу і прийняла заяву про спробу захоплення підприємства.

    Як відомо, ВАТ «АК «Київводоканал» - стратегічний об'єкт підвищеного рівня безпеки. Згідно з повідомленням, будь-яке несанкціоноване втручання в роботу об'єктів підприємства є протиправним і може призвести до дестабілізації водопостачання та водовідведення всього Києва, також до техногенної катастрофи.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.