• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партия Пенсионеров Украины пойдет на выборы самостоятельно

    Опубликовано: 2014-04-28 17:00:14

    Партія Пенсіонерів України буде брати участь у позачергових виборах до Київради  самостійно - стверджує її голова Микола Кукуріка.

     «Наш загальний політичний досвід останніх років показав, що жодна з існуючих нині політичних сил не стала на захист інтересів пенсіонерів та соціально незахищених верств населення. Єдиний очевидний висновок: щоб впливати на владу потрібно самим ставати владою. Я переконаний, що відродження Партії Пенсіонерів України, як організованої сили, що захищає інтереси пенсіонерів та соціально незахищених верств населення, є гарантією того, що в розпал політичної боротьби, країну не штовхнуть у крайнощі.

    Для нас дуже важливо зберегти стабільність і благополуччя десятків мільйонів людей, а не політичні амбіції.

    Я переконаний - пенсійне питання стане одним з найактуальніших для суспільства на найближчі роки. Якщо говорити в цілому, то пенсіонери, як організована сила можуть і повинні впливати на прийняття ключових рішень органів влади всіх рівнів. На стратегію розвитку економіки країни, вибір пріоритетних напрямів. На якість реформи охорони здоров`я, судової системи та правоохоронних органів. Впливати на контроль витрачання бюджетних коштів на всіх рівнях влади. На темпи і якість боротьби з корупцією, яка позбавляє суспільство можливостей додаткової соціальної підтримки.

    Необхідно зживати позицію пасивного очікування милості від держави і долі. Необхідно, щоб пенсіонерів перестали сприймати як людей, яких крім пенсії нічого не хвилює. Нас хвилює не тільки своє минуле, а й майбутнє. Майбутнє нас, наших дітей і онуків, доля нашої країни.

    В Київраді Партія Пенсіонерів буде боротися за права нинішніх і майбутніх пенсіонерів, ризики для яких зараз зростають. Ми вимагатимемо відкритого і прозорого народного обговорення кожної ініціативи, яку збирається просувати влада. Ми наполягатимемо на всебічній експертизі будь-якої ідеї в рамках планованої пенсійної реформи. Ми наполягатимемо на народному контролі виконання будь-якої законодавчої новації. Ситуації, при яких нинішніх та майбутніх пенсіонерів ставлять перед фактом доконаних рішень в економічній сфері мають зникнути назавжди.

    Дуже важливий аспект захисту прав старшого покоління - здоров`я людей. Я переконаний, медицина врешті – решт має реально стати безкоштовною для пенсіонерів.

    Пріоритетними для нас також є вирішення питань, котрі стосуються безпосередньо щоденного життя киян, передовсім вирішення проблем ЖКГ: це і відсутність гарячої води, опалення або недостатня температура батарей, зламані ліфти тощо.

    Другий катастрофічний блок – транспорт. Кияни втомилися нарікати на роботу світлофорів, розбиті проїжджі частини вулиць і занедбані тротуари, великий інтервал руху маршруток і автобусів.

    Також Партія Пенсіонерів України удосконалить схему київських МАФів. Сьогодні киян турбує перевірка документації, демонтаж кіосків, незадовільний стан прилеглої до них території. Це ще раз доводить, що нову схему розміщення МАФів необхідно переглянути: потрібно демонтувати незаконні, і удосконалити роботу легальних кіосків.

    Третій блок це -  охорона здоров’я та ветеринарна медицина. Передусім, кияни обурюються незадовільним обслуговуванням у поліклініках, відмовами у наданні пільгового рецепту на ліки. Тому ми переконані в необхідності вдосконалення медичної реформи.

    Отже, головне, чого кияни хочуть від місцевої влади − щоб вона стала ближчою – в буквальному сенсі, тому ми будемо вимагати дотримання наших прав та щоденно дбати про захист не лише пенсіонерів, але й усіх киян», - наголосив М. Кукуріка.

    Прес-служба ППУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.