• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прокуратура Центрального региона разоблачила должностных лиц, укравших 2 млн. грн. бюджетных средств

    Опубликовано: 2014-04-24 20:14:44

    Чернігівська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України відкрила кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

    Як з’ясувалось під час прокурорської перевірки, у м. Чернігові службові особи ВАТ “Домобудівник” під час будівництва багатоквартирного житлового будинку на замовлення Центрального територіального управління капітального будівництва Міністерства оборони України протиправно заволоділи коштами на суму майже 2 мільйони гривень.

    Встановлено, що підрозділом Міноборони було перераховано товариству кошти у сумі 22,3 млн грн, хоча насправді воно виконало роботи на суму 20,4 млн грн. Майже 2 мільйони гривень за невиконані роботи повернуті не були, а навпаки службові особи будівельної компанії підробили акти приймання виконаних будівельних робіт, включивши до них роботи, що не виконувались.

    Триває досудове слідство.

    Прес-служба Центрального регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.