• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: нужно в фамилиях и цифрах объяснить людям, кто разворовал Донбасс

    Опубликовано: 2014-04-24 13:53:39

    Потрібно показати тих людей, котрі розікрали Донбас і всю країну - у прізвищах, цифрах і кримінальних справах. Про це на прес-конференції у Вінниці заявив кандидат в Президенти України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Зі сходом треба говорити щиро і відверто. Нагадати їм їхню історію. З якого регіону вийшла найбільша кількість олігархів та мільярдерів?  Практично всі зі сходу, - сказав він. - Вони не доплачувати зарплату шахтарям, виводили все в офшори, купували будиночки в Лондоні, яхти, футбольні клуби замість того, щоб людям платити гідну зарплату».

    Гриценко наголосив, що при цьому вся країна збирала податки і направляла мільярди на підтримку вугільної галузі. «А її не те що половинили, а дві третини  на завищених цінах крали собі, а до шахтаря не доходило нічого, - підкреслив політик. - В 90-ті роки хто там влаштував перерозподіл бізнесу? Бандерівці приїхали чи таки місцеві?»

    За його словами, людям на сході пропаганда зараз вбиває в голову створення Донецької республіки, Луганської республіки, донецького парламенту, луганського парламенту, донецького уряду, луганського уряду. «Жоден із простих людей  ані у тому парламенті, ані у тому уряді сидіти не буде. Там будуть сидіти все ті ж обличчя – клюєви, пшонки, азарови, місцеві вугільні барони, які до того постійно все розкрадали», - зауважив Гриценко, наголосивши, що «вони розікрали Донбас і країну в цілому, тому треба пояснити це людям  в прізвищах, цифрах, кримінальних справах та арештах».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.