• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кровавое месиво под Киевом: две жертвы и одиннадцать раненных

    Опубликовано: 2014-04-23 23:27:00

    Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВС у Київській області.

    Близько 23-ої години на автодорозі Кременець - Біла Церква - Ржищів, зіткнулися автомобілі «MERCEDES BENZ SPRINTER» та «RENAULT KANGOO», що рухались в напрямку міста Біла Церква. В результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобілі з‘їхали на ліве узбіччя.

    В результаті ДТП водій автомобіля «RENAULT KANGOO» та 11 пасажирів автомобіля «MERCEDES» отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості, ще 2 пасажири автомобіля «MERCEDES» від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Травмованих доставлено до білоцерківської міської лікарні №2.

    За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху), карається позбавленням волі від пяти до десяти років з позбавленням права керувати автотранспортним засобом на строк до трьох років. Наразі для з`ясування причин ДТП призначено ряд експертиз.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.