• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве раскрыли крупную бессовестную кражу

    Опубликовано: 2014-04-21 08:03:26

    О шостій годині ранку наряд групи затримання Дніпровського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в місті Києві отримав інформацію, що на будівельному майданчику невідомі викрадають котушки з кабелем. Працівники міліції охорони одразу ж виїхали на місце злочину.

    Під’їжджаючи до будівництва, правоохоронці помітили як від майданчика від’їжджає автомобіль. Патруль ДСО рушив навздогін. Водій підозрілого автомобіля не чинив опору правоохоронцям і одразу ж зупинився та вийшов з авто. Усіх підозрюваних було затримано. При огляді автомобіля було виявлено вісім бухт мідного кабелю. Охоронець будівельного майданчика розповів, що саме ці чоловіки зламали замок в складському приміщенні та винесли котушки з кабелем.

    Затриманих для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення було доставлено до Дарницького райуправління міліції.

    УДСО при ГУ МВС України в місті Києв

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.