• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевская милиция объявила тотальную войну наркодилерам

    Опубликовано: 2014-04-06 08:43:44

    Міліція Київщини оголосила війну наркоділкам.

    Працівники патрульної служби Білоцерківського міськвідділу виявили та вилучили у двох молодиків наркотичну речовину - коноплю, вагою 7 грамів і подрібнену речовину білого кольору, вагою 0,008 грамів. Вилучені речовини правоохоронці направили на експертизу.

    Днями, в Білій Церкві в молодого хлопця патрульні виявили та вилучили наркотичну речовину білого кольору, яку він також зберігав для власного споживання.

    У ході перевірки його було затримано 27-річного молодого чоловіка, що приїхав із Житомирщини до своїх знайомих.

    «Послужний» список затриманого виявився доволі великий - з 2009 року він неодноразово потрапляв у поле зору працівників міліції Білоцерківського міськвідділу за скоєння низки злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків, крадіжки і грабіж.

    За даним фактом були відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

    Досудове розслідування триває.

    Нагадаєме, нещодавно було затримано «гастролерів-наркоділків» із Запоріжжя.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.