• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львовские железнодорожники займутся благоустройством

    Опубликовано: 2014-04-02 15:07:35

    Протягом квітня і травня структурні підрозділи Львівської магістралі візьмуть участь у всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля». Протягом кампанії проведуть прибирання, озеленення території, очистку водойм.

     

    За інформацією сектору екології технічної служби Львівської залізниці, у всіх підрозділах організують комплекс практичних заходів, спрямованих на суттєве покращення стану довкілля, озеленення, благоустрій та санітарну очистку територій і водних джерел, облаштування пам’ятників та обелісків. Також залізничники проведуть інформаційно – просвітницькі заходи з метою збереження традицій шанобливого ставлення та любові до природи України.

     

    Підготується магістраль і до Великодня – 12 квітня, у День довкілля, залізничники проведуть традиційну передсвяткову толоку.

     

    Нагадаємо, минулоріч у рамках Дня довкілля залізничники узяли участь в акціях «Посади дерево» та «Україна без сміття». Цього року на підприємствах і у відокремлених підрозділах залізниці продовжать висаджувати дерева та кущі, а до прибирання стихійних сміттєзвалищ, які, на жаль, часто з’являються вздовж колії, залізничники активно залучають місцевих мешканців. Звернення про ліквідацію таких місць та свої пропозиції щодо благоустрою території залізничники надіслали у відповідні органи місцевого самоврядування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.