• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Знаменитый скандальный киевский зоопарк опять в центре внимания

    Опубликовано: 2014-03-28 08:03:00

    У столиці відбулася зустріч керівництва міста з представниками громадських організацій, активістами, зоозахисниками та екологами Києва щодо подолання корупції та подальшого розвитку КП «Київський зоологічний парк».

    Під час зустрічі голова КМДА Володимир Бондаренко висловив категоричну позицію щодо необхідності громадського контролю навколо ситуації, яка склалася у КП «Київський зоологічний парк». Наразі у прокуратурі Шевченківського району розпочато кримінальне провадження за фактом розтрати та привласнення бюджетних коштів з січня 2012 до жовтня 2013 років.

    «Станом на сьогодні завершено роботу Контрольного ревізійного управління щодо господарської діяльності Київського зоопарку. Я дав доручення, щоб усі матеріали перевірки були направлені до прокуратури. Водночас наголошую, що докладу максимум зусиль, аби розгляд цього питання відбувся максимально швидко. Кадрові зміни керівництва зоопарку можливі лише після остаточних підсумків перевірок. Крім того, факти загибелі тварин мають досліджувати фахівці з ветеринарії», – переконаний Володимир Бондаренко.

    Він зазначив, що тема київського зоопарку дуже актуальна для громади. А деякі рішення та розпорядження, що приймалися в різні часи, викликали значний публічний резонанс.

    «Переконаний, що усе, що діється у київському зоопарку, повинно бути під контролем громадськості. У ході сьогоднішньої зустрічі між мною та новоутвореною Громадською радою було досягнуто домовленості про постійний моніторинг господарської діяльності зоопарку», – зазначив голова КМДА.

    Нагадаємо, що 19 березня у київському зоопарку відбулась зустріч активістів, результатом якої стало створення Громадської ради. Основною метою створення цього органу є прозорий контроль за діяльністю зоопарку: контроль наявності харчів для тварин та їх якості, контроль за умовами утримання та здоров’я мешканців звіринця, вирішення питань благоустрою та розвитку зоопарку.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.