• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подробности жуткого ДТП в Киеве (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-03-27 22:53:00

    Розгардіяш на проспекті Правди у столиці. Тут, по різні боки дороги, завмерли розтрощені автівки: Пежо та Мерседес. Зіткнулися вони опівдні, свідків аварії було чимало. Наш репортер одразу з'ясовував, чи є постраждалі.

    Очевидці кажуть, серйозних травм не отримав жоден із учасників ДТП. Лікарі швидкої, які примчали на проспект Правди всіх оглянули, але нікого не госпіталізували. Тепер щодо обставин автопригоди. Всі очевидці, як один, розповідають одну й ту ж саму  версію. Ті хто бачив аварію запевняють, ані керманич Пежо, ані водій Мерседеса не гальмували.

    За пішохідним переходом  Мерседес пішов на розворот. В нього, на повному ходу, врізався Пежо. Автівки розлетілися по різні боки дороги. Мерседес врізався у стовп. Біля стовпа стояла жінка з дитиною. Просто за мить до можливого наїзду мати встигла схопити малюка та віднести на руках подалі. Водій Мерседеса зізнався, що розвертався там, де цього робити не можна.

    Інспектори ДАІ з'ясовують всі обставини ДТП.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.