• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве разгорелся очередной строительный скандал

    Опубликовано: 2014-03-20 06:04:58

    Суд зобов’язав ПП «Колібріс» знести самовільно збудовану двоповерхову будівлю на території фонтану на перетині вул. Гната Юри та просп. Леся Курбаса у Києві за власний рахунок. Про це свідчить постанова Київського апеляційного господарського суду від 6 лютого цього року.

    У грудні 2012 року столична Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю встановила, що на замовлення ПП «Колібріс» самовільно збудовано двоповерхову будівлю без затвердженої у встановленому порядку проектної документації. Крім того, фірма не забезпечила здійснення технічного нагляду за будівництвом.

    Інспекція оштрафувала підприємство і постановила до лютого 2013 року знести самовільно збудовану будівлю. Цю та усі наступні вимоги Інспекції ПП «Колібріс» ігнорувало.

    Засновником ПП «Колібріс» є Валерій Сібільов. У 2004 році на виборах президента він був довіреною особою Віктора Януковича. За даними ЗМІ, у Святошинському районі столиці його фонд, зокрема, роздавав людям продуктові пайки.

    nashigroshi.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.