• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киев захватил украинский рынок недвижимости

    Опубликовано: 2014-03-15 22:53:00

    За результатами минулого року у Києві ввели в експлуатацію майже 20% від загальної кількості нових квартир України, повідомляє УНН.

    Так, за інформацією Головного управління статистики столиці, торік у Києві ввели в експлуатацію 19 тис. 91 квартиру. В цей же час, загальна кількість нових квартир в Україні, які торік були передані власникам, становить 102 тис. 291.

    Відповідно з офіційними даними, переважно у Києві будують однокімнатні квартири, їх частка в загальному обсязі склала 45%. Двокімнатні становлять 31,2%, трикімнатні – 18,8%. 5% введених в експлуатацію квартир припадає на чотирикімнатні.

    Нагадаємо, Київ посідає перше місце серед регіонів України за рівнем прийняття в експлуатацію житлових будинків. За результатами 2013 року ХК “Київміськбуд” звела понад 360 квадратних метрів нерухомості.

    “Лише за останній квартал 2013 року „Київміськбуд“ увів в експлуатацію понад 160 тисяч кв.м. А загалом, можемо пишатися виробничою потужністю у 361 557 кв.м”, — сказав президент “Київміськбуду” І.Кушнір.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.