• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве разгорелся новый скандал с участием застройщика

    Опубликовано: 2014-03-10 03:03:24

    Київська прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері через суд вимагає забов’язати столичну будівельну компанію повернути територіальній громаді земельну ділянку вартістю понад 30 млн грн у Дніпровському районі. Про це УНН повідомили у прес-службі Київської прокуратури.
    "У 2007 році Київрада уклала з вказаним приватним товариством договір оренди 0,9 га землі на Броварському проспекті для будівництва спортивного комплексу з закладами громадського харчування.
    За умовами договору, зведення обєкту на цій території повинно було завершитися ще у 2010 році.
    Утім, в порушення своїх зобовязань орендар до цього часу не розпочав будівництво та навіть не розробив проектно-дозвільну документацію", - йдеться у повідомленні.
    У прес-службі також наголосили, що "зважаючи на те, що невиконання зубудовником своїх зобовязань порушує інтереси киян, які в даному випадку незаконно позбавлені можливості ефективно та раціонально розпоряджатися землями столиці, київською природоохоронною прокуратурою заявлено позов до товариства про розірвання договору оренди земельної ділянки та повернення її територіальній громаді".
    Наразі позов перебуває на розгляді в Господарському суді міста Києва.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.