• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Крупный рейд в Киеве

    Опубликовано: 2014-03-09 08:23:35

    З метою попередження та припинення несанкціонованої торгівлі рідкісними рослинами, столичною міліцією з 1 березня по 25 травня 2014 року проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Первоцвіт», повідомляє ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

    ГУМВС України в місті Києві створюються спільні патрульні наряди з числа патрульної служби, дільничних інспекторів міліції, державної служби охорони, Державтоінспекції та громадськості для притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які збирають, перевозять та торгують первоцвітами, занесеними до Червоної книги України.

    Крім того, працівники міліції надаватимуть всебічну допомогу державним інспекторам з охорони навколишнього середовища та працівникам лісової охорони.

    Під час заходів особлива увага правоохоронців буде звертатися на місця можливого продажу рідкісних рослин: підземні переходи, території біля станцій метрополітену, стихійні ринки та інші місця.

    Нагадуємо, що відповідно до законодавства, особи, які торгують первоцвітами, притягуються до відповідальності за стт. 159, 160, 164 КУпАП.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.